Kampanya Kapatıldı

Terörle mücadele şehitlerinin yetimlerine askerlikten muafiyet hakkı tanınması

Bu kampanya 14 destekçiye ulaştı

Eşim polislik mesleğini ifa ederken 1996 yılında terörle mücadele esnasında şehit oldu. Eşimden bana hatıra kalan ve tek çocuğum olan bir oğulum var. Oğulum babası şehit olduğunda henüz 3 yaşındaydı. Bugün ise askerlik çağına geldi , oğulumun askere gidecek olması her anne gibi beni de gururlandırsa da babası gibi şehit olabileceği ihtimali beni aşırı derecede endişelendirmekte ve engel olamadığım bir korku haline sürüklemekte.

Askerliğini er veya erbaş olarak yaparken terörle mücadelede şehit olan askerlerimizin kardeşleri ve yetimleri askerlik hizmetinden muaf tutulurken yine terörle mücadele esnasında şehit olan rütbeli askerlerimiz ve rütbeli olup olmaması dikkate alınmaksızın tüm polis şehitlerimizin yetimleri askere alınmaktadır. Canlarını vatanı , milleti ve bayrağı için gözlerini kırpmadan veren polis ve rütbeli asker şehitlerimizin yetimlerine bir pozitif ayrımcılık uygulanarak askerlikten muaf tutulmaları hakkında sizlerin desteğini bekliyorum.

Tüm şehitlerimize Yüce ALLAH(cc) 'tan rahmet, ailelerine sabır dilerim. Sağlıcakla kalın ve unutmayın ; Ezan olduk dinmedik , Bayrak olduk inmedik , Şehit olduk ölmedik !!!

Bugün AYŞE imzanı bekliyor!

AYŞE GEZ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «mustesarlik@icisleri.gov.tr: Terörle mücadele şehitlerinin yetimlerine askerlikten muafiyet hakkı tanınması». AYŞE ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.