18 yaş altı çocuklarda ve hastalarda kayıp işleminde 24 saat engeli kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

18 yaş altı çocuk ve hastalarımız kaybolduğunda veya kaçırıldığında ilgili resmi makamlara yaptığımız tüm başvurular 24 saat engeline takılıyor. Normal yetişkin ve ya beden ve zihin sağlığı yerinde olan bir bireyin kayıp olduğunu doğrulamak için 24 saat süre tanınması her ne kadar mantıken anlaşılabilir olsa da! bazılarımız(engelli, hasta ve çocuklarımız) için dakikalar hatta saniyeler dahi önem teşkil etmektedir. Engelli, hasta ve çocuklarımız için arama kurtarma çalışmaları için resmi işlemlerin başlatılması hususunda doldurulması gereken sürenin en fazla 3 saat olmasını talep ediyor ve tüm Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları'na aynı hassasasiyeti büyük bir empati duygusuyla karşılayarak bizlere destek olması konusunda desteklerine ihtiyacımız olduğunu beyan etmek istiyoruz. Acil durum vakâlarında resmî prosedür ve protokollerin aşılabilmesi için desteğinize ihtiyacımız var.

Bugün devrim imzanı bekliyor!

devrim zal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «mustesarlik@icisleri.gov.tr: 18 yaş altı çocuklarda ve hastalarda kayıp işleminde 24 saat engeli kaldırılsın». devrim ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.