Savaşan Demirspor için Pote kalmalıdır!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Pote sadece golcü değil. Takımda her daim gizli işsizler varken en gencine taş çıkaran bir savaşçı. Kendisine top gelmezse orta sahadan top alan, pres yapan, defanstan top çıkaran, alın terine bu kadar önem veren ender oyuncularımızdan. Yıllarca formanın hakkını aradık, bu hakkı Pote vermiyorsa kim verebilir?

Pote sadece para değildir. Pote'ye para gözü ile bakmak, maliyet gözü ile bakmak doğru bir yaklaşım değildir. Onlarca oynamayan veya oynamış görünen futbolcuya, kötü teknik adama akla hayale sığmayacak paralar ödenirken Pote'nin maddi gerekçeler ile elden kaçırılması daha sezon başından beri yapılan hataların bir sonucudur. Kabul edilemez.

Pote kalmalıdır. Çünkü yıllardır, savaşan abiler etrafında onları destekleyen yükünü azaltan, savaşçı gençler ile harmanlanmış bir Demirspor istedik. Yeni Demirspor Pote'nin etrafında inşa edilmelidir. Komutan hazır iken yeni kumanda mekanizmaları aramanın anlamı yoktur. Komutanı savaşçı erler ile desteklemek gerekir.

Pote KALMALIDIR!

Bugün Onur imzanı bekliyor!

Onur Biçer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «mustava01@gmail.com: Savaşan Demirspor için Pote kalmalıdır!». Onur ve imza atan diğer 122 kişiye katıl.