MÜCTEBA KILIÇ’A ÖZGÜRLÜK

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Eşim Avukat Mücteba Kılıç 2 yıldır Fetö operasyonu kapsamında tutuklu yargılanıyor. 5 defa mahkemeye çıktı ve hakkında hiç bir delil bulunamadığı halde çıkarılmıyor. Savcı 5 mahkemede de tahliye edilmesini talep etti ancak Mahkeme başkanı ve üyeler 2 yıldır “biraz daha araştırmak üzere” diyerek devam kararı verdi. Ben ve benim gibi darbe mağduru bir sürü kadın ve çocuk var. Biz Ayvalık, Cunda adasında mütevazi bir hayat yaşıyorduk, taki bu felaket başımıza gelene kadar. Husumeti olduğu bir müvekkili tarafından şikayet edilmesi ile başlayan ve ardından “çöp konteynırına bırakılmış bir ihbar Mektubunda adın geçiyor” durumuna döndürüldü. Sonrasında basında adını karalamak adına isimlerini bilmediğimiz bir yada bir kaç kişi tarafından hakkında kanıtlanmamış olmasına rağmen “binbir surat fetöcü çıktı” gibi buna benzer bir çok haber yapıldı. Bu yapılan haberler 2 yıldır devam eden mahkeme sürecimizi etkiledi. Ellerinde hiç bir delil olmadan tuttukları 6 yaşında ki kızımın babasının,  özgür bırakılması için duyarlı ve bu konuda bilinçli olan toplumun desteğine ihtiyacımız var. Bizler darbe mağduruyuz ve bu yarın seninde başına gelebilir. Sende işlemediğin bir suçla yıllarca yargılanabilirsin, seninde hayatını, aileni, hayallerini ellerinden alabilirler. Seninde çocuğuna söyleyecek tek bir cevabın olmayabilir. Lütfen destek ol ve bu mağduriyeti sonlandır. Eşimin 6. Mahkemesi 27 Eylül 2018’de görülecektir. Şimdiden duyarlı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Bugün Muson imzanı bekliyor!

Muson Kılıç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «musonkilic@gmail.com: MÜCTEBA KILIÇ’A ÖZGÜRLÜK». Muson ve imza atan diğer 187 kişiye katıl.