Türk Halkını Ekonomik Refaha Ulaşması İçin. BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİNE Desdek ver.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
MusaTUHAN ve tarafına Musa Tuhan bu kampanyayı başlattı

Particilik yapmayıp yetti artık diyor ve arayışta isen! ve bir hayalin var ise Bağımsız Türkiye Partisi Merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ın yazdığı MİLLİ EKONOMİ MODELİ adlı eseri ile ülkemizi iki yılda dünyanın en zengin ve onurlu halkı konumuna getirebilecek bu tescilli ekonomik modele desdek ver.

MİLLİ EKONOMİ MODELİNİN İÇERİĞİNDEN BAZI ÖRNEKLER

Millet vekillerinin seçildiği bölgede ikamet etmeleri,Millet vekillerinin seçildiği bölgenin ürününü pazarlaması,Ücretsiz elektirik, 1000 TL Vatandaşlık maaşı,Tüm işsizlerimize iş garantisi, Ücretsiz sağlık hizmeti ,Yıllık 200 bin TL den az kazanan esnafın vergi muahafiyeti, SGK pirimlerinin%50 indirilmesi, Emeklilik yaşının 50 olması, Annelere 15,000 TL doğum parası, Çiftçinin ekim öncesi%50 avans, Çiftçinin ürününe alım garantisi, Evsizlere ve evleneceklere 20 yıl vadeli faizsiz kredi, Özeleştirilen kurumların yeniden devletleştirmek, Üniversite mezunlarına iş garantisi, Ücretsiz ve sınavsız üniversite eğitimi, Çocuklara 500 TL çocukluk maşı, Her türlü ürünlere sabit fiyat garantisi, Doların ve yabancı tüm paraların serbest dolaşımdan kaldırılması ve sabit kur uygulamasına geçmek, Yeni iş yeri açacaklara teminatsız ve faizsiz 10 yıl vadeli kredi, Asgari ücret 10.000 TL,Yer altı kaynaklarını vatandaşları ile %50 ortak etmek, kdv, ötv v.s gibi çeşitli vergi ve harçları  kaldırmak.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.