Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 12.922 destekçiye ulaştı

Merhabalar, Kafkas Üniversitesi'nde Veteriner Fakültesi Öğrencisiyim. Kars şehrinin iklimi kuru soğuktur. Yılın 6ayı karla kaplı beyaz bir şehir. Sıcaklık Kars'ta -40'lara kadar düşüyor. İnsanlar bile soğuktan kaçarken dışarıda kalan sokak canları barınma ve beslenme ihtiyaçlarını nasıl karşılasınlar?

Dikkatinizi çekmek istediğim nokta, burada görevliler çalışmıyor ve ya Hekimler yanlış tedavi uyguluyor demiyoruz. KARS'TA HAYVANLAR DONUYOR VE BARINAK KIŞ ŞARTLARI İÇİN YETERSİZ!

Çoğu insan sokak canlarına merhametli değil. Bir kediye veya köpeğe yardım için tedavisini öğrenci arkadaşlarımla üstlendiğimizde bile insanlar bize gülüyor. Bize gülüyor yani sokak canları için çalışan insanlara gülüyorlar. Bizi kimse yolumuzdan yıldıramaz, saptıramaz. Biz kimseye bakıp gülmek istemiyoruz. O canlar donmasın, beslensin ve mutlu olsunlar biz zaten en büyük zaferi kazanmış oluyoruz.

Bize değil, sokak canlarına destek olun. Kars'ta Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile sokak canlarına yaşama hakkı tanıyalım.

SOKAK CANLARI SOĞUKTAN DONARAK ÖLÜYOR!

İMZALARSAN ÖLMEZSİN,
İMZALAMAZSAN Ö-LE-CEK-LER!

Lütfen Sokak Hayvanları için Kars ilimizde bulunan sadece 500m2'lik Hayvan Barınağının geliştirilmesi ve daha aktif hale getirilerek bir Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi olması adına imza verin. Sokak canları donarak ölmesinler!

Serhat GÜZEL
Cep Tel: 0541 838 7400
İş Tel: 0850 840 5659

Bugün arzu imzanı bekliyor!

arzu erken bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Murtaza Karaçanta: Kars'ta Soğuktan Donan Sokak Canları için Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurulsun İstiyoruz». arzu ve imza atan diğer 12.921 kişiye katıl.