SPOR ALANIMIZI GERİ İSTİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Antalya Demircikara Mahallesi, Narenciye Caddesinde bulunan iki kapalı Futbol Sahası ve Türkiye'nin ilk kapalı Okçuluk Tesisinin bulunduğu "SPOR ALANI" Antalyaspor'un borçlarını ödemek amacıyla Muratpaşa Belediyesinin payını Antalyaspor Vakfına satması ve ardından Büyükşehir belediyesinin söz konu alanı imar değişikliği ile akaryakıt istasyonu alanına dönüştürerek rant yaratması ile sonuçlanmıştır.
1. Muratpaşa Belediyesi bu alanı Spor Alanı olarak Antalyaspor Vakfına devretmiştir amacı dışında kullanılmasına izin vermemelidir.
2. Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalyaspor'a bu kadar müdahil oluyor ve arka bahçesi olarak kullanıyorsa önce zarara uğramasına izin vermeyecekti.
3. Zarara uğrayan Antalyaspor'un borçlarını temizlemek için kentin göbeğindeki Spor Alanının, Akaryakıt İstasyonuna dönüşmesi Belediyenin üretebileceği en kötü çözümdür.
4. Bu açıkça görevi kötüye kullanma suçudur. Karara imza atanlar er geç Antalya Halkı tarafından işledikleri suçlar karşısında mahkum edilecektir.

Antalyalıların, Muratpaşalıların, Antalyasporluların, ve tüm Sporseverlerin desteğini bekliyoruz.

Bugün ORKUN imzanı bekliyor!

ORKUN MURAT bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muratpaşa Belediyesi: SPOR ALANIMIZI GERİ İSTİYORUZ!». ORKUN ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.