Oksijen Deposu ve Yüzlerce Canlının Yuvası Olan Muratdere Ormanları Yok Olmasın

Reasons for signing

Yasemin Gursoy
Feb 23, 2021
Ormanlarımızdan çekin pis elinizi.

mesut bilgin
Feb 7, 2021
Doga katliamları istemiyorum.

salih aydın
Jan 31, 2021
Doğadır can...

NURŞEN YILDIZ
Jan 29, 2021
Tek bir ağacın kesilmesi bile içimi acıtıyor. Kaldı ki ormanları yok ediyorlar. Doğanın dengesine zara veriyorlar. Asla onaylamıyorum.

Hanife Akçay
Jan 29, 2021
Ormanlar yok edilmesin ağaçlarımıza dokunmayın doğadaki hayvanları yuvasız bırakmayın Oksijen hayattır

saniye celik
Jan 29, 2021
Ormanlar agaclar yok olmasin doga zarar gormesin

Sumru Pedersen
Jan 27, 2021
Ormanların bütünlüğünü, ekosistemin dengesini bozmaktan vazgeçin artık. İşin şakası kalmadı, hafife alınacak, görmezden gelinebilecek gibi değil iklimin durumu. Şu an elimizde kalan ormanları, kaldıysa temiz toprakları ve suyu doğanın tekrar kendini tedavi edebilmesi için mükemmel bir şekilde korumak zorundayız. Canlılarının yaşam alanları üzerindeki baskımızı kaldırmak için çalışmalıyız. Ormanlarımızın bütünlüğünü koruyan tüm değiştirilen yasalarımızı geri getirmeliyiz. Bunları bugün yapabilirsek yarınımız için güzel bir Dünya ümit edebiliriz. Kanser virüsü gibi topraklarımızı, ormanlarımızı delmeye, kazımaya, zehirlemeye bu hızla devam edersek 3-5 sene sonrası...?

Esmanur Doğruyol
Jan 22, 2021
Yaşamak istiyorum

Yesim Ishakoglu
Jan 14, 2021
Ağaçlar oksijen sağlıyorlar; yağmur yağdiriyorlar; kuşlara, böceklere, sincaplara yuva oluyorlar. Ormanlarımıza sahip çıkmalıyız.

Ozlem Erim
Jan 14, 2021