Munzur Üniversitesi'ndeki tacizci Cem Tekinoğlu görevden alınsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Biz kadınlar hayatımızın her alanında tacize, tecavüze ve şiddete maruz kalıyoruz. Son dönemlerde bütün bunları bir de öğrenim alanlarımızda, üniversitelerimizde görmeye başladık. İlk olarak İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tacizci öğretim görevlisi İbrahim Kaya’nın yaptıkları kadın öğrencilerin isyanıyla ortaya çıkmıştı. Tacizci hocanın ismini seslerini duyurmak için fakülte tuvaletlerinin kapılarına yazan kadınlara karşı dekanlık hemen olayla ilgilenmek yerine yazıları silmekle uğraştı. Yine aynı şekilde Ankara’da Ankara Üniversitesi’nde tecavüzcü profesör Hasan Bilgili ortağı olduğu hastanede çalışan nöbetçi veteriner hekime darp ederek tecavüz etti. Kadınların isyanıyla tutuklandı şimdi yine elini kolunu sallayarak aramızda dolaşıyor. Son olarak da Tunceli’de Munzur Üniversitesi’nde Bilgi İşlem Daire Başkanı tacizci Cem Tekinoğlu’nun yaptıklarını da üniversiteli genç kadınlar sosyal medyadan duyurdu. Bütün bunlara rağmen erkek yargı her zamanki gibi gereğini yapmadı. Hayatımızın her alanını zapt etmeye çalışan erkek zihniyetine ve erkek yargıya karşı hayatlarımıza, üniversitelerimize, yaşam alanlarımıza sahip çıkacağız. Ellerinizi üniversitelerimizden ve bütün yaşam alanlarımızdan çekin. Bu erkek zihniyetin üstesinden kadın dayanışmasıyla geleceğiz.