Munzur Üniversitesi, öğrencilerini mağdur eden uygulamadan vazgeçsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Munzur Üniversitesi öğrencileri olarak 40 kredilik ders alma hakkımız bulunmasına rağmen çakışmalar olduğu gerekçe gösterilmiş ve çoğu öğrencinin ders alamaması sonucu doğmuştur. Bu gibi bir durum bizleri mağdur etmekte ve mezun olma durumumuzu bizden bağımsız bir şekilde ertelemektedir. Mevcut mağduriyetimizi dekanlığımıza bildirmemize rağmen yönetmeliğin takip edilmesinin zorunlu olduğu bu sebeple bir şey yapılamayacağı belirtilmiştir. Bizim değinmek istediğimiz nokta mağduriyetimiz için çözüm bulunması gerekliliğidir. Ayrıca farklı fakültelerde yönetmeliğin esnetildiğine dair duyumlar da almaktayız. Bu durumda munzur üniversitesi yönetimi farklı fakülte, bölüm veya öğrencilere farklı mı yaklaşmaktadır? Rektörümüze çağrımız bu konuda bir inceleme başlatarak mevcut durumu görmesi ve hakkımız olanı alabilmemiz için en kısa sürede sorunlarımıza çözüm bulmasıdır.

Bugün Fatma imzanı bekliyor!

Fatma Kurtaran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Munzur Üniversitesi, öğrencilerini mağdur eden uygulamadan vazgeçsin!». Fatma ve imza atan diğer 136 kişiye katıl.