Kampanya Kapatıldı

Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisini Destekliyoruz!

Bu kampanya 793 destekçiye ulaştı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi, aynı Muhteşem Yüzyıl dizisi gibi bir kurgu yapımıdır. Kurgu kelimesi anlamından da anlaşıldığı üzere gerçeklere dayanması mecburi olmayan, kısmen hayal gücü üzerinden hareket eden bir projedir.

Bu dizi, tarihi gerçekleri baz alarak hayal ürünü karakter ve hikayeler ekleyip televizyona sunabilir.

Kitap okumaktan ve araştırmak bi haber olup "tarihimizi saptırıyorlar!" cümlesinin arkasına saklanan bir kesimin aksine Muhteşem Yüzyıl dizisi bu dönemin insanlarına bir çok DOĞRU bilgiyi öğretmiş, onları araştırma yapmaya yöneltmiştir. Muhteşem Yüzyıl dizisinden itibaren tarih kitaplarının satışları artmış ve televizyonda daha çok tarih programı yayınlanmaya başlamıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi de aynı başarıyı yakalayacaktır!

Biz bilinçli seyirciler olarak, diziyi destekliyoruz ve uzun yıllar yayında kalmasını istiyoruz!

*********************************

Supporting for Turkish Tv Series The Magnificant Century Kösem Sultana

Like The Magnificant Century, the series Kösem is a fiction story. It doesn't have to show the historical cases in all details and in all real way.
In the concept of this serie, the real past 17th century happenings are mixed with the fiction charecters and fiction scenario. That's all!! No one underestimates the power or other kinds of things. This is just a tv series...

Some people who are mostly unaware of the real happenings in Ottoman Empire in Turkey have desire to stop the air of this serie and they have started a campaign...They think that Ottoman Empire is like a magical world and everything about them were amazing!! That is not the case!

On the other hand, in Turkey after the Magnificent Century, sales of history books and airing of historical tv programmes increased dramatically. We believe that these kinds of tv series make people wonder to search and learn!

We know that entire history of an empire may not be learnt from a tv serie; however it makes impact on people to go and learn..to go and think!!

So, we hope that you are agree with us and sign this campaign!!

We are not going to wait in silence and we are not agree with that kind of people who see Ottoman Empire faultless and fairy tales.

Bugün nazlı imzanı bekliyor!

nazlı yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisini Destekliyoruz! @startv @TIMSProd». nazlı ve imza atan diğer 792 kişiye katıl.