Fip hastası kedime ölmemesi için k.k.t.c.’den ilaç almam lazım.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Tüm hayvan sever dostlara,

9 Ay önce sahiplendiğim kedim Cheryl (Şerıl) Dünya’ya daha ilk gözlerini açtığı günden beri hastalıklarla boğuşuyor ve elimden geleni yaptım herzaman. İlk zamanlarında kedi gribi olduğunu düşünmüştüm fakat kendisi Corona virüsü ile doğmuştu, annesinden geçmişti. Zaman içerisinde elimden ne geldiyse Fipe çevirmesin diye yapabileceğim herşeyi yaptım. Fakat kısa süre önce Fipe çevirdi malesef. Aynı zamanda anemi hastalığı ile boğuşan yavrucağın tek gözünde de katarakt var. Kansızlık sorununu şuan itibari ile yenmiş durumda fakat Fip hastalığının malesef tam olarak tedavisi yok fakat çok etkili bir ilaç olan kedi interferonu Virbagen Omega şuan en etkili çözüm yolu. Ve bu ilaç malesef ülkemizde satışta yok. Öncelikle Almanya’da bulunabilen ve bazı Avrupa ülkelerinde yine bulunabilen bir ilaç. Şimdilik en yakın K.K.T.C.’de bulunulabilir durumda fakat fiyatı malesef 2.700 ₺. İlacı almak için uçak ile gidip gelinmesi gerekmekte. Çünkü kargo taşımacılığında bekleyeceği için ilaç bozuluyor sıcak havalar yüzünden. Bu masrafıda eklediğimizde fatura biraz daha artıyor bana. Hastalığı içerisinde yaptığım ödemeler yüzünden bu tutarı ödemeye gücüm kalmadı. Kredi kartımın limiti bitti nakit param da kalmadı. Artık destek olamayacağım. Gerekli tutar çok değil biliyorum fakat dediğim gibi tükendim. Desteklerinizi bekliyorum, el birliği ile onu yaşama bağlayalım.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Cheryl’i görmek isteyen herkez instagram sayfamdan muidejaneiro olarak ekleyip fotoğraflardan görebilir. Evime gelip birebir onu sevebilir.

Bugün Muhittin imzanı bekliyor!

Muhittin İpek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muhittinipek@icloud.com: Fip hastası kedime ölmemesi için k.k.t.c.’den ilaç almam lazım.». Muhittin ve imza atan diğer 479 kişiye katıl.