Kampanya Kapatıldı

Muhasebe Ofislerinde Günlük Çalışma Saati 8 Saat OLSUN!

Bu kampanya 78 destekçiye ulaştı

Türkiye'de birçok Muhasebe ve Mali Müşavirlik Ofisinde muhasebeciler ve stajyerler günlük 11 saat ve cumartesi dahil çalışmaktadırlar. Resmi tatillerde bayramlarda izni olmayan bu insanların bir çoğu küçük şehirlerde asgari ücretin altında çalışmakta ve birçok mobinge uğramaktadır. Resmi kurumlar sayısı milyonları bulan bu insanları görmezden gelmekte ve birçok gencin bu ofislerde yaşamı sönmektedir.Sosyal yaşam olmadan, özel hayat kalmadan sağlık güvencesinden uzak bir yaşamı sürdürerek, komik maaşlarla ay sonunu getiremeyen bu insanlar Mali Müşavirler tarafından sömürülmektedir.

Çalışma saati 8 saate indirilmeli, ssk yapılmalı asgari ücretin altında bir ödeme olmamalıdır. Stajyer çalıştırmak zorunlu hale getirilmelidir. Resmi tatillere uyulmalı bunlarla ilgili denetim yapılmalıdır. Bu denetimlerde danışıklı dövüş yapılarak devletin memurları önceden haber vermemelidir.

Bu zulme dur deyin, evlatlarınız, kardeşleriniz, komşunuz, arkadaşınız olan bu insanların daha insani şartlarda yaşaması için bu kampanyaya ortak olun.

Bugün Chaver imzanı bekliyor!

Chaver Haita bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muhasebe Ofislerinde Günlük Çalışma Saati 8 Saat OLSUN!». Chaver ve imza atan diğer 77 kişiye katıl.