Kampanya Kapatıldı

Muharrem İnce'yi CHP Genel Başkan'ı olarak görmek istiyoruz!

Bu kampanya 219 destekçiye ulaştı

Yıllardır CHP'ye oy veren biri olarak şunu söyleyebilirim:

Kemal Kılıçdaroğlu'nun karakterini, ahlakını ve dürüstlüğünü yıllardır takdir ediyorum ve kendisini seviyorum. İyiliğine ve yukarıda saydığım güzel özelliklerine hiç bir itirazım yok. Bunun yanında, yıllardır herkesin duyduğu "lider karakterli değil" söylemlerine de katılıyorum. Hatta katılmanın ötesinde her seçimde umudumu biraz daha yitiriyor ve chp'ye oy atarken daha da zorlanıyorum. Özellikle Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinden sonra şahsen dayanacak gücüm kalmadı ve bu şekilde düşünen yüzbinler olduğunu düşündüğüm için bu kampanyayı başlatmaya karar verdim.

Ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar düzgün bir insan olursa olsun, artık CHP'nin başına gençlere umut olacak, insanların ruhuna dokunabilen, CHP'den nefret eden kitleye bu partiyi daha iyi anlatabilecek, samimi, dürüst, bir yandan da bu "liderlik" vasıflarına sahip, kitleleri yönlendirebilen, kitlelerle bağ kurabilen bir liderin geçmesi gerektiğini, bu liderin de (Muharrem İnce'yi senelerdir takip eden birisi olarak) Muharrem İnce olduğuna inanıyorum.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu...

Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecince Muharrem İnce'nin halk ile bütünleştiği kadar kimse bütünleşmedi. Tanıdığım bir çok insan (siyasete uzak olanlar da dahil), sabah akşam Muharrem İnce'yi konuştu, Muharrem İnce'yi ne kadar sevdiklerini söylediler. Ona ne kadar güvendiklerini anlattılar. Her hareketini, her sözünü saatlerce bekledik. Bütün mitinglerini heyecanla izledik. Tek gündemimiz Muharrem İnce oldu ve sonunda şunu farkettik.

Üzülerek söylüyorum, siz bizim içimizdeki ışığı ve inancı yok etmişsiniz ve bunu normalleştirmişsiniz. Ben bu farkı Muharrem İnce'yi adaylığı boyunca izlerken farkettim.

İktidarı eleştirdiğiniz sistemin bir benzerini CHP'ye kurdunuz. Bu oyları veren delegeler orada duruyorken sizin karşınızda kim olursa olsun kazanması imkansız.

Madem demokrasi savunucususunuz, halka açık oylama yapın, biz CHP'liler oylayalım. Bakalım kim gerçekten ne istiyor.

Size saygımız sonsuz...

Fakat,
Aldığınız yenilgilerden...
Her yenilgiden sonra aynı şeyleri tekrarlamanızı duymaktan...
Sürekli "istifa etmeyi düşünmüyor" olmanızdan...
ve aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar elde etme çabanızdan bıktık.

Siz bize Muharrem İncey'i getirmezseniz, biz Muharrem İnce'ye gideceğiz. Gerekirse İstanbul'dan Ankaraya "İnce İnce" yürüyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisinde bu devrimi yapana kadar savaşacağız

Bugün Melih imzanı bekliyor!

Melih Koray bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muharrem İnce'yi CHP Genel Başkan'ı olarak görmek istiyoruz!». Melih ve imza atan diğer 218 kişiye katıl.