CHP - Muharrem İnce Mitingi İstemiyorum!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Muharrem İnce'nin

"Tabii ki ben rozeti çıkardım, Türk bayrağı taktım. Herkesin oyunu istiyorum." cümlesi son derece samimi, tarafsız, olması gerektiği şekilde, kucaklayıcı, ötekileştirmeyici, birleştirici, çözüm getirici bir deyiştir.

Hiç bir parti bayrağının altında olmadan sadece güzel ülkemizin, Türkiye Cumhuriyeti'nin şanlı bayrağını güç olarak arkasına alması son derece başarılı, akılcı ve birleştirici bir davranıştır.

Sayın Muharrem İnce'nin arkasında, yanında, çevresinde, birlikteliğinde hiç bir partiyi görmek istemiyorum. Haber mecralarında karşımıza çıkan, CHP ile kararlaştırılan ve 1 Haziran'da start verileceği belirtilen 10 adet mitingin, Sayın İnce'nin başarısına, mücadelesine, alacağı oy sayısına ve sonunda da doğal olarak ülkemizin geleceğine gölge düşürür kanaatindeyim.

CHP - Muharrem İnce Mitingi Yapılmasın!  #TarafsızMuharremİnce

Bugün Türkiye'mi imzanı bekliyor!

Türkiye'mi Düşünüyorum bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «muharrem.ince@tbmm.gov.tr: CHP - Muharrem İnce Mitingi İstemiyorum!». Türkiye'mi ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.