SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU LÜTFEN İSTİFA EDİNİZ!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU
Muhalif kanadın içinde yeşeren umutları göz ardı ederek, yapmış olduğunuz açıklamada,
Bu partide koltuk sevdası olanlara yer yoktur cümlesini kullanıp,ironi yaratmakta,biz CHP sevdalılarının her seçim sonrası yaşadıkları travmatik durumu daha da ağırlaştırdınız.
Siz, partinin başında olduğunuz sürece,biz CHP seçmenlerinden oy ve destek göremeyeceğinizi bildiriyor ve onurlu bir şekilde sürdürdüğünüz başkanlık görevinizi sonlandırmanız çağrısında bulunuyoruz.
Unutulmamalıdır ki,siyaset bir bayrak yarışıdır ve artık bayrağı devretme zamanınız gelmiş geçmiştir.
Bu güne kadar CHP ve Türk siyaseti için yaptıklarınız,katkılarınız için çok teşekkür ederiz.

Bugün Fikret saygin imzanı bekliyor!

Fikret saygin Guner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «muharrem ince: SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU LÜTFEN İSTİFA EDİNİZ!!!». Fikret saygin ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.