Muharrem İnce yeni bir parti kursun, milyonlar onunla yürüsün! #YürüÖnümüzde

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

24 haziran cumhurbaşkanı seçimlerinde milyonlara umut olan, yıllar sonra gönül rahatlığıyla oy verebildiğimiz, geleceğimize olan inancımızı tekrar yeşerten güzel insan Muharrem İnce, öyle ya da böyle cumhurbaşkanı seçilememiştir. Ama bu durum, ona inanan milyonları yıldırmamış; aksine daha da hırslandırmıştır.

Seçim gecesi milyonların hiçbir kuruma ya da hiçbir habere inanmayıp kendisinin bir açıklama yapmasını beklemesi ve bir saatten sonra seçim sonuçlarını önemsemeyip kendisinden ses çıkmamasının endişesine kapılması, bu milletin O'nu ne kadar çok benimsediğinin ve bağrına bastığının apaçık göstergesidir.

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuk sevdasından vazgeçmeye niyeti olmadığı aşikâr olduğu için, şimdi biz gençler, yepyeni bir partiyle yepyeni bir yolda beraber yürümeyi arzu ediyoruz.

Haydi şimdi yepyeni bir parti kuralım ve artık bilim, ekonomi, hak, adalet, insanlık konuşalım.

Evlatların yanında, arkanda, hep seninle.

#YürüÖnümüzde Muharrem İNCE!

Bugün Hatice imzanı bekliyor!

Hatice Karataş Altun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muharrem İnce : Muharrem İnce yeni bir parti kursun, milyonlar onunla yürüyecek! #YürüÖnümüzde». Hatice ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.