SPOR LİSELERİNE EK PUAN İSTİYORUZ !!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

SPOR LİSELERİNİN YILLARDIR ALDIĞI VE HAK ETTİĞİ EK PUANIN BU SENE SPOR LİSESİNDEN MEZUN OLAN ADAYLARIN EK PUAN ALAMIYOR OLMASI. MADEM Kİ SPOR LİSELERİNİN BİR FARKI YOK BAŞKA LİSELERE GÖRE BİR ADIM ÖNCELİĞİ YOK O ZAMAN SPOR LİSELERİNİN KAPATILMASI DAHA DOĞRU OLUR EĞER BİZ YILLARIMIZI VERDİĞİMİZ ALANA YÖNELEREK GİTTİĞİMİZ BÖLÜMDE HAKKIMIZ OLAN EK PUANI ALAMIYACAKSAK OKUMAMIZA GEREK YOK. BİZ SPOR LİSELERİ OLARAK BAŞKA BÖLÜMLERDEN MEZUN OLUPTA BİZİMLE AYNI BÖLÜM GELEN ADAYLARLA AYNI KEFEYE KONULUYORSAK BU BİR ADALETSİZLİKTİR. LÜTFEN BİZİM FARKLILIĞIMIZI SİZDE FARKEDİN VE BİZİM HAKETMİŞ OLDUĞUMUZ EK PUANI BİZLERE GERİ VERİN. BU YAPILAN OLAY YÜZÜNDEN BİR ÇOK ARKADAŞIM 1-2 YERİ KAZANDIM DEYİP BAŞKA ÜNİVERSİTELERE BAŞVURMAZKEN O KAZANDIĞI ÜNİVERSİTELER DE EK PUANLARI GERİ ALINCA KAZANAMAMIŞ DURUMA DÜŞTÜ VE ŞUAN ORTADA KALDI. O ARKADAŞIM 1 YIL DAHA HAZIRLANMASI ONA HEM MADDİ ZARAR HEM MANEVİ ZARARDIR. ÜLKEDE BİNLERCE SPOR LİSESİ OLUP BİNLERCE BU DURUMA DÜŞEN ARKADAŞLARIM VAR ARTIK SESİMİZİ DUYUN VE BİZİM FARKLILIĞIMIZI GÖRÜN İSTİYORUZ!!!!!!

Bugün Muhammet imzanı bekliyor!

Muhammet Kayak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «muhammetkayak@icloud.com: SPOR LİSELERİNE EK PUAN GERİ GELSİN!!». Muhammet ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.