Kampanya Kapatıldı

CREATIONEPIC GARAGE MODİFİYE SERBEST BIRAKILSIN...

Bu kampanya 21 destekçiye ulaştı

Biz modifiye severler olarak ödediğimiz mantıksız cezalardan artık gerçekten bıktık. Şöyle ki çevreye sakıncası olmayan, amacı sadece aracımıza estetik görünüm kazandırmak olan aksesuar ve tuning malzemeleri serbest olsun.Diğer çevreyi olumsuz olarak etkileyecek, insanları rahatsız edecek aksesuarlar ise tamamen yasaklansın veya bir düzenleme getirilsin, çünkü biz modifiye severler sırf şahsi aracımızı; bize ait olanı daha güzel yapmak için masraflar yaparak, emek harcayarak, gerçekten ve gerçekten çok sıkıntılar çekerek ortaya koyduğumuz aracımızın bu denli suç işliyormuşuzcasına göze batmasından, bu kadar baskı altında olmaktan hiç hoşnut değiliz. Örneğin cam filminden bahsedeyim; Film yüzünden birçok insan ceza ödüyor maddi sıkıntıya düşüyor.Peki eğer bu film yasaksa ülkemizde neden satışı serbest, bu filmi satan aksesuarcılar var, bundan ekmek yiyen birçok insan var bu insanlar bu filmi dükkanında satabilmek için alırken vergisini ödüyor, dükkanının vergisini ödüyor yani yasadışı olan hiçbir şey yok.Devlete vergisini ödeyerek işini yapıyor ve devletimiz kazanıyor.Sonra ne oluyor? Biz modifiye severler gidiyoruz ve satışı serbest olan bir aksesuarı aracımıza taktırarak aracımızı, tutkumuzu güzelleştirmek istiyoruz, hobimizi icra etmek istiyoruz.Daha sonra ne mi oluyor gidip alın terimizle ücretini,vergisini ödeyerek aldığımız aksesuara trafik polisleri ceza yazıyor.Yani devletimiz yine kazanıyor. Ayrıca bu tür aksesuarlar muayeneden de geçiyor. Kısacası biz bu tutarsızlığa anlam veremeyip, bu konuya bir düzenleme getirilmesini talep ediyoruz. Demem o ki bu aksesuarlar ya bu ülkeye hiç getirilmesin yasaklansın, ha yok eğer ülkeye girişi,satışı serbest ise yasak olmasın. MODİFİYE SUÇ DEĞİLDİR. SAYGILARIMIZLA

Bugün Muhammed imzanı bekliyor!

Muhammed Yanik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muhammed yanık: CREATIONEPIC GARAGE MODİFİYE SERBEST BIRAKILSIN...». Muhammed ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.