Mucize kanser ilacı tecentriq immunoterapi ilacı SGK ödeme kapsamına alınsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 35.000.

kanser immunoterapi ilacı Tecentriq (atezolizumab) SGK kapsamına alınsın.

Merhaba, eşim 1 senedir akciğer kanseri ve toplam 5 doz 2 çeşit kemoterapi aldı ama hiç işe yaramadı hatta Beynine sıçradı. Doktorumuz Şimdi tıpta yeni bir tedavi yöntemi olan kemoterapinin tersine bağışıklık sistemini güçlendirerek tedavi eden immunoterapi ilaçlarından olan Tecentriq ( Atezolizumab ) kullanmak gerektiğini soyledi.  Hemen pdl1 Testi yaptırdık %85 pozitif çıktı. 3 haftada bir Tek dozu 12.000 tl olan Parasını buluşturup bir kaç şişe Ilacı hemen getirtip başladık. Bu mucize Ilac çok iyi geldi, tümörleri çok küçüldü, ağrıları, halsizliği, iştahsızlığı geçti. Kemoterapinin aksine ilacın yan etkileri neredeyse yok denecek kadar az. Fakat ilaç Türkiyede olmasına rağmen SGK kapsamınde değil ve çok pahalı üstelik Yaşam boyu kullanması gerekiyor ama Buna gücümüz yetmiyor. Yeni gelen zam ile de 14.000 tl oldu.

Sizlerin de imzalarıyla ilaç SGK kapsamına girerse hem eşim hem de birçok kanser hastası bu ilaçtan faydalanabilecek. Artık etrafımızda kanser hastası olmayan yok, lütfen desteğinizi esirgemeyin ve imzanızı atın. Sizlerin bir dokunuşu ile birçok kişinin hayatının kurtulabileceğini unutmayalım.