MUCİZE BEBEK ANNESİZ KALMASIN

Reasons for signing

Gürkan Serim
Mar 3, 2021
Ne yazık ki birçok önemli ilaç SGK tarafından karşılanmıyor ama ölümcül hastalıkların ilaçları dava yoluyla karşılanabilmektedir. Bu konuda da emsal kararlar mevcuttur. Sosyal Güvenlik davaları ile ilgilenen ve konunun ehli olan avukatlar var, bunlardan biri de avukat Ali Bey'dir. Kendisi, ölümcül hastalıkların ilaçlarının karşılanması için mahkemeden olumlu kararlar çıkarma başarısını göstermiştir. Ve ihtiyaç duyan herkese de yardımcı olacağını bildirmektedir. Kendisi ile iletişime geçerek yasal süreç başlatıp gerekli ilacın SGK tarafından karşılanmasını sağlayabilirsiniz. İletişim bilgileri; Adı, soyadı: Ali Samsum Cep numarası: 0531 591 53 72 Mail adresi: av.alisamsum@gmail.com Yoğun olduğu için cevap veremeyebilir, ama mail veya mesaj atarsanız dönüş yapacaktır.

Gamze Aydoğan
Çocuklar ölmesin

Elif 16724846930
1 year ago
Kapari (gebre otu) nu araştıralım. Çok sayıda hastalığa (kanser çeşitleri, ms vs.) tek başına iyi geldiği söyleniyor. Bu ilaç gelinceye kadar vücudu toparlayabilir. http://www.ascimurat.com/ - bu site , tıp doktorlarıyla beraber çalışarak kapariyi işlemden geçirdiklerini söylüyor, bu sitenin içindeki iletişim bölümünden konuyla ilgili bilgi alınabilir.
Çok geçmiş olsun

Ahmet Samet Congur
Mucize bebek annesiz kalmasın

senaelif yıldız
Bebekler annesiz kalmasın

Neslihan Kul
1 year ago
Kimsenin yaşama hakkı elinden alınamaz.

Ferihan köylü
Rabbim şifa versin

Ayşegül Aykaç İbişoğlu
bebek yasasinn