Muğla Fethiye devlet hastanesine anjio gelsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Muğla Fethiye devlet hastanesinde stajyer hemşire yardımcısıyım .Hastanemizde çok iyi kardiyoloji uzmanlarımız var fakat anjio yapılmıyor , fethiyemizin nüfusu bazı iller den daha fazla olmasına rağmen hastanemizde anjio yok . Fethiye ye kınık Karadere eşen seydikemer ve daha sayamadığımız bir sürü köy  herkes bu hastaneye geliyor  . Kardiyoloji polikliniğe gelen günde en az 15 hastayı sevk ediyoruz büyük şehre Muğla Antalya gibi .Bunu yapabilecek durumda doktorlarımız varken hastanlarımızı sevk etmek zorunda kalıyoruz kiminin arabası Yok kiminin maddi imkansızı Ambulansla gönderdiğimiz hastaların hayati tehlikeleri en az 3 saat yolda geçiyor . Bunun yanında insanlara maddi olarak ta zarar veriliyor Akdeniz üniversitesi zaten dolu mecburen hastalar özele gitmek zorunda kalıyor . Bu işi yapacak nitelikte çok iyi doktorlarımız var ama anjio yok hastanemizde bu Fethiye için çok büyük bir kayıptır .Sizlerden gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bugün Muğla Fethiye Devlet Hastanesi imzanı bekliyor!

Muğla Fethiye Devlet Hastanesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muğla Fethiye devlet hastanesine anjio gelsin». Muğla Fethiye Devlet Hastanesi ve imza atan diğer 45 kişiye katıl.