Hayvan zulümlerine son! Hak istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Hayvan haklarının olmadığı bu Ülkede artık yaşam istiyoruz. Küçücük canlarıyla, savunmasız halleriyle insan tahakkümünden çıkamayan canlara artık bir hak istiyoruz. Onlara zorla şiddet uygulanmasına, aç bırakılmalarına, belediyelerin gerekli mama takviyesine  yanaşmamalarına, ölüme terk etmelerine, yeri gelip iğrenç şekilde tecavüze uğrayıp onları bu kadere maruz bırakmalarına bir son diyoruz.

Her türlü kötü eylemlerin bu canlara uygulanması artık dayanılamayacak derecede, son olarak Muğla da yaşayan bir kişinin köpeği arabanın arkasına bağlayıp sürüklemesine karşı bizlerde son derece üzücü etki  yarattı ve siz hayvan severler lütfen bu kampanyayı imzalayın Muğla belediyesine ve tüm ülkeye sesimizi duyuralım. Ceza istiyoruz.

Bugün Melike imzanı bekliyor!

Melike Tombak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muğla belediyesi: Hayvan zulümlerine son! Hak istiyoruz». Melike ve imza atan diğer 4.747 kişiye katıl.