Kampanya Kapatıldı

Çağlar Kalmasın

Bu kampanya 8 destekçi ulaştı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu nda hazırlık okuyan arkadaşımız Çağlar Topcan için desteğinize ihtiyacımız var arkadaşlar.

126 saat devamsızlık hakkının 123 ünü bitiren arkadaşımıza yardim elimizi uzatıyoruz ve sizden de talep ediyoruz.

Okula geldikten sonra zaten biz hep yanındayız , teneffüslerde bile telefonla arıyoruz ama gelene kadar olan kısım sıkıntılı. Bazen karni başı falan ağrıyor insanlık hali gelemiyor evi de biraz uzak...aslında okulu da pek sevmiyor gibi sıkılıyor. Ama çabalıyor, her gün farklı sıralarda oturuyor sıkılmamak için...

Koteklide irtibata geçebileceğimiz taksici ,otobüs şoförü , kampüs ici ring hattı hatta motorsikletli paketci ler dahil hepsine rica ediyoruz. Geç kalmaması için gördükleri taktirde yanlarına alsınlar C Kapının oraya kadar bıraksalar yeter orda sınıf arkadaşlarından biri alacak. Ekip olarak çalışıyoruz.inanırsak çalışırsak başarabiliriz.

Bugün Elem10 imzanı bekliyor!

Elem10 Tarkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muğla Büyük Șehir Belediyesi ve vicdani olan herkes: Çağlar Kalmasın». Elem10 ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.