MARMARİS-DATÇA ARASI ÇALIŞAN MİNİBÜSLER DEĞİŞMELİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Datça kara yolu ulaşımı olarak, şehirler arası güzergah üstünde değildir. Datça'ya kadar gelen otobüs seferleri sadece İstanbul, Ankara ve İzmir'den yapılmaktadır. Bu sebeplerle diğer şehirlerden gidiş ve gelişlerde Marmaris'den başlayan ya da Marmaris'te sonlanan otobüsleri kullanmak zorundayız.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, son bir yıldır Marmaris-Datça hattında çalışan ve şehirler arası yolculukta taşıdığımız valizlerimizi bagaja koyabildiğimiz midibüsleri seferden kaldırarak; hem yolcu kapasitesi midibüslerin yarısından da az olan, hem de bagaj alanı bulunmayan minibüsleri zorunlu tutmuştur. Bu sayede hem şehirler arası yolculuğumuz, hem de Marmaris'e gidiş gelişlerimizi çileli bir hale gelmiştir.

Ayrıca yolcu kapasitesinin yarıdan fazla düşmesine karşılık, sefer saatlerinde sıklaştırma yapılmadığından, Marmaris'e gidiş gelişlerimizde, otogarda ortalama üç saat beklemek zorunda kalıyoruz.

Kısacası;

1- Bagaj alanı çok küçük olan minibüsler yüzünden yaşadığımız bagaj sorunumuzu çözecek

2- Saatlerce otogarda beklememize gerek kalmayacak midibüs ya da benzeri bir ulaşım sisteminin devreye alınarak, mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyoruz.

Bugün Tülay imzanı bekliyor!

Tülay Atila bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MUĞLA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ : MARMARİS-DATÇA ARASI ÇALIŞAN MİNİBÜSLER DEĞİŞMELİ». Tülay ve imza atan diğer 2.583 kişiye katıl.