Bodrum Otogar alanını doğanın ve tarihin temiz ellerine teslim edelim.

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 100.

Torba kavşağına yeni yapılan Otogar pek yakında açılmış olacak.Bodrum şehiriçi Otogarı medyadan takip edebildiğimiz kadarı ile Torba’ya taşınacak.

Bodrum’un kalbinde  kanser tümörü gibi,bir görüntüye,çevre sorunlarına,hava kirliliğine,bir o kadar da kavram kargaşasına bir son vermek adına,bu alanın tarihi açık hava müzesi ve paralel olarak yörenin Flora ve Faunasına uygun Botanik Bahçesi olarak çevre düzenlemesi yapılmasını istiyorum.

Belkide, Bodrum’a hiç yakışmayan ve tatile gelenleri ilk karşılayan Sanayi Çarşısının korkunç ,bakımsız görüntüsüde kaldırılır ve bu yukarda belirttiğim Bodrum hayalimize eklenir.Biz Bodrum’u sevenler olarak,beton yığınları,bilmemkaç yıldızlı alışveriş merkezleri istemiyoruz.Doğayla,tarihle içiçe,bir birini seven,sayan insanların yaşadığı huzurlu bir ortam istiyoruz.Sizlerden beklentimiz,biz Bodrum’u sevenlerin ve koruyanların seslerini duymanız ve değerlendirmeniz.Umarız hayallerimiz gerçekleşir.