0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Akyaka Orman Kampında karavan yerlerinde resmen bir şehirleşme söz konusu. Ormanın dokusuna zarar vermekte. Görüntü kirliliği oluşturmakta. Akyaka orman kampı çadır ve karavan kamp alanıdır. Fakat insanlar karavanların üzerine Çelik kontrüksiyon evler yapmış kapı önlerine parke döşemişler bahçe korkulukları ile alanı işgal etmiş durumdalar. Akyaka orman kampı tüm insanların hizmetinde bir kamu alanıdır. Ayrıca tüm orman canlılarının yaşam alanıdır. Biz çadır ve Karavanla orada sadece misafir olarak konaklayabiliriz. İşgal ve yıla edemeyiz. Kimsenin tapulu arsası değildir. Buraya yapılan gecekonduların kaldırılması ve  bu kirliliğe son vermek için lütfen destek olun. Ormanın içersinde bu yapılaşmaya izin vermeyelim. Orman kampı gecekondu semti olmasın. Akyaka orman kampı Doğayı Denizi çevreyi sevenlerin ve koruyanların kamp alanıdır. Lütfen duyarlı olup imzalayalım.

Bugün Ufuk imzanı bekliyor!

Ufuk Ekremoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Muçev Tur. Tic. Ltd. Şti : Akyaka Orman Kampından GECEKONDULAR Kaldırılması için DESTEK OL Orman Kampı Hepimizin». Ufuk ve imza atan diğer 273 kişiye katıl.