MOTOSİKLETLER İÇİN ÖTV DÜZENLEMESİ İSTİYORUZ.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

87.11
Motosikletler (mopedler dahil) ve bir yardımcı motoru bulunan tekerlekli taşıtlar (sepetli olsun olmasın); sepetler (sepetler hariç)                                                   (Sadece elektrik motorlu olanlar hariç)
 - Motor silindir hacmi 250 cm³’ü geçmeyenler %22

- Motor silindir hacmi 250 cm³’ü geçenler  %37

Vergi kanunun yeniden gözden geçirilerek oranların makul seviyelere çekilerek insanların motosiklet almaya sürmeye teşvik edilmesi sağlanmalıdır.

Bugün MOTOSİKLETLİ KURYELER DERNEĞİ imzanı bekliyor!

MOTOSİKLETLİ KURYELER DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MOTOSİKLETLER İÇİN ÖTV DÜZENLEMESİ İSTİYORUZ.». MOTOSİKLETLİ KURYELER DERNEĞİ ve imza atan diğer 39 kişiye katıl.