Motosiklet Kullanıcıların HGS-OGS Geçişleri düzeltilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Karayolları hgs-ogs geçişlerinde biz motorsiklet sürücülerinden tahsil edilmesi gereken tutar 3.50 ₺ dir.Fakat yaklaşık 5 ay gibi bir süredir 7₺ tahsil edilmektedir .Bu durum bizlerin yeterli bakiyesi var iken cezalı duruma düşmemize bakiyemizin tükenmesine ve farkında Olmaz isek cebimizden fazla bir ücret çıkmasına sebep olmaktadır .
Ogs-Hgs Musteri hizmetleri konuya iliskin iadeleri talebimiz olursa düzeltiyorlar fakat bunu her seferinde yapmamız gerektiğini başka bir yolu olmadığını belirtiyorlar .Biz motorsiklet kullanıcıları bu konuda mağdur edilmekteyiz ve bir çoğumuzun yüzlerce Türk lirası cezası bulunmakta bu konudan sebep ulaştırma bakanlığı ve karayollari genel müdürlüğünden mağduriyetimizin giderilmesine iliskin çözüm talep ediyoruz .
Magduriyetimizin giderilmesini saygılarımla arz ederim .

Bugün Omer imzanı bekliyor!

Omer Aydogdu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Motosiklet Kullanıcıların HGS-OGS Geçişleri düzeltilsin.». Omer ve imza atan diğer 606 kişiye katıl.