Çocuklar için 10 Bin Kitap Ver MNG

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Karamanda ihtiyaç sahibi köy okulları için başlattığımız kitap kampanyasına diğer illerdeki yardımsever arkadaşlarımızda destek vermişlerdi. Bunlardan biride Ankara. Ankaradaki arkadaşlarımız kitapları MNG KARGO ile gönderdiler. Kargo 2 hafta önce Karaman'a geldi. Her gün aradım. Gün aşırı şubelerine gittim. Beni sürekli yok dağıtımda yok bugün geçer elinize diye oyaladılar. Hiç ilgilenmediler. Ve kargo adresimize teslim edilmedi.Kargodaki çalışan kişi benim adımı soyadımı yazarak ve imzamı atarak yabancı birine teslim etmiş. Ben kargom nerede diye peşine düştüğümde telefonda bana kargonuz yok diyip bağırıp telefonu yüzüme kapattılar. Ardından şubelerine gittim. Kargoyu hem çok farklı bir adrese götürüp hemde nasıl benim imzamı atmalarının açıklamasını yapmalarını istedim. Yaptıkları açıklama çalışan kişi işe yeni başlamış olması. Onlardan bana kitap alıp vermelerini istedim ve o kitapları 23 nisan da köy okullarına götürüp dağıtacağımı söyledim. Kargomu bulamadılar. Onlara 50 tane kitap alıp bana bağışlamalarını ve o kitapları ne yapacağımı söyledim. Bana yok yardım edecem  ben o kitapları diyerek acıtasyon yapma dediler. Ben bu işi tamamen gönüllü olarak yapıyorum. Yaptığımız gönüllülük işi MNG KARGO'nun gözünde ACITASYONLUK. Hiç ama hiç önemsemediler. Her gün Ankara genel merkezlerini aradım. Konya bölge müdürlükleri ile görüştüm ve durumu anlattım. Sürekli şikayetinizi ve talebinizi gerekli kişilere söyleyeceklerini ve ilgileneceklerini söylediler ama hiç birşey yapmadılar. Üstüne beni yalancılık ve dolandırıcılık ile suçladılar. Kitapları dağıtacağım okul müdürüne ulaşıp o kız yalancı dolandırıcı biz onu valiliğe şikayet edeceğiz gibi hakaretlerde bulunmuşlar. Yok efendim kargomun içinde kitap yokmuş gıda varmış. Yok efendim kargomun içindeki kitaplar gereksiz işe yaramazmış. Benim kargomun içinde gerekli yada gereksiz kitap olduğu MNG KARGO yu hiç ama hiç ilgilendirmez. Sonuç olarak bana ait olan hatta birçok çocuğa ait olan kargoyu başka bir adrese teslim edilmiştir yaptıkları hatayı düzeltmekten aciz bir kargo şirketi. Savcılığa şikayet dilekçesi verdim. Bu sürecin hızlanması ve Mağduriyetimin giderilmesi için MNG Kargodan Karaman'daki tüm ilkokul ve ortakullar için 10 bin kitap istiyorum.Eğer MNG kargo mağduriyetimi gidermez ise hukuki yollardan hakkımı sonuna dek arayacağım. Sonuç olarak yanlış adrese götürüp  evrakta sahtecilik var, haklı olduğum halde hakaret ve ifitira var. ve Beni 14 Nisandan beri oyalıyorlar.Desteklerinizi bekliyorum .Teşekkürler.

Bugün Arife imzanı bekliyor!

Arife CİCİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «MNG KARGO: Çocuklar için 10 Bin Kitap Ver MNG». Arife ve imza atan diğer 208 kişiye katıl.