Un preot nu trebuie sa fie si primar!!!

0 людей подписали. Следующая цель: 200
Когда эта петиция соберет 200 подписей, она вероятнее всего будет отображаться в подборке рекомендуемых петиций!
Corina Stefan создал(а) эту петицию, адресованную Mitropolia Moldovei

STRIGATOR LA CER!!! - mai nou, in Moldova unor preoti le este strimt in biserica, ei se zbat pentru a obtine si loc si in primarie. PREOT - PRIMAR, noul trend moldovenesc. Preotul din satul Gura Galbenei, Constantin Munteanu, s-a lasat ispitit si a facut electorala, folisindu-se de credinta satenilor, care sint majoritatea virstnici, sa il voteze ca primar. Politica fiind opus bisericii, si incalcind canoanele bisericesti, el a manipulat enoriasii cu crucea pentru a-si atinge scopurile pamintesti. Fara rusine si teama de Dumnezeu, Constantin Munteanu s-a luptat ca un om de rind in aceasta electorala, si rezultatul era de asteptat. Daca vei avea de furca la primarie cu primarul ziua, seara oricum vei fi nevoit sa ii saruti miina, pentru ca te va intilni la biserica, tot in acel sat. Din cauza la astfel de preoti, oamenii pierd credinta, prefera sa se roage acasa, nu mai merg la biserica, ca daca incepi a analiza, atunci faci mai multe pacate, noi putem tacea, ne putem abtine de la comentarii si vorbe in glas, insa in gind tot judecam, adica pacatuim cu gindul oricum. Sa evitam astfel de situatii!!!

Preotii in biserica, iar politicienii in primarie!

Mitropolia Moldovei, noi vorbim, dar voi ne auziti???

In ce tara traim???
Noi sintem contra preotilor in primarii!!!

0 людей подписали. Следующая цель: 200