Kampanya Kapatıldı

Misli Baydoğan "Damsı Değnek" karakterinin romanını yazsın.

Bu kampanya 24 destekçiye ulaştı

Son yıllarda internet üzerinden yayın popülaritesi oluşturmanın kolaylaşması ile birlikte ticari yayınların sayısında ciddi bir artış söz konusudur. Bu yayınların çoğunluğunun hedefi ilköğretim ve lise çağındaki kızlarımızdır. İçeriğindeki ahlaki ve psikolojik bozuklukların henüz ergenlik çağında olan kızlarımızı derinden etkilediği düşünülürse bu yayınlarla mücadele etmek eli kalem tutan her Türk aydınının vazifesidir.

Bu mücadelenin bahsedilen kitapların toplanması, yasaklanması yoluyla olamayacağı aşikardır. En iyi mücadele yolu gençlerimizin edebi zevkini geliştirirken bir yandan da onlara değerler anlamında katkı sağlayacak gerçek edebi eserler sunmaktır.

Mevzu'un hafife alınacak bir tarafının olmadığı konuşması hızla bozulan gençliğimizden, kötü alışkanlıkları olan 'maço erkek' figürünün kazandığı popülariteden ve bu figüre kendini sigdirmak için kafası yerine vücudunu geliştiren, yaz gününde bile deri ceket giyen delikanlılarımızdan bellidir.

Sözü kısası: Damsı Değnek gibi karakterleri içeren romanların başı çekebileceği kaliteli bir edebiyat anlayışı gençlerimizi içine düştükleri özlerinden çok uzak bu durumdan kurtarabilir.

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Selvi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Misli Baydoğan: Misli Baydoğan "Damsı Değnek" karakterinin romanını yazsın.». Murat ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.