Klima sularının sulamada kullanımı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Biz Asteria robotik takımı olarak bu sene katılacağımız First Lego League turnuvası ''Hidrodinamik; Suyun Yolculuğu'' için yaratıcı ve çözüm bulucu bir proje bulduk. Bulduğumuz proje sürekli olarak boşa akıtılan klima sularının sulamada kullanımı. Su buharının yoğuşması üzerine her gün litrelerce klima suyu boşa akıtılıyor, bizim geliştirdiğimiz sistemde klimaların suyu boşa akıtılmayıp sulamada kullanılacak. Örneğin 1 binasında 20 daire bulunan 4 bloklu bir siteden yaz aylarında günde 160-320 Litre su israf ediliyor. Görüştüğümüz uzmanların da geri bildirimlerine dayanarak projemizin kolayca hayata geçirilebileceğini, hayata geçirildikten sonra yüksek miktarda suyun israfının engelleneceğini öğrendik; bizde oluşan bu bilincin yayılmasını takımca en içten dileklerimizle istiyoruz.

Bugün Asteria imzanı bekliyor!

Asteria bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «miracziyagil@hotmail.com: Klima sularının sulamada kullanımı». Asteria ve imza atan diğer 244 kişiye katıl.