Te Lirohen Ushtaret Shqiptare ne Greqi arrestuar per simbolin e Shqiponjes!!

0 have signed. Let’s get to 2,500!

Ky peticion i drejtohet Qeverise Shqiptare, ne vecanti Ministrise se Puneve te Jashtme te nderrmarre masat dhe angazhimin ne sqarimin e situates dhe lirimin e ushtareve Shqiptare. Te burgosen sepse ben simbolin e Shqiponjes ne nje vend Demokratik si Greqia, anetare e Natos dhe pjestare e kominitetit europian duket shum me e padrejte se veprimi i djemve Shqiptare rekrut ne radhet e ushrtrise Greke. I kerkojme organeve perkatese te Qeverise Shqiptare te ndermarri masat e nevojshme per lirimin e 7 djemve qe jan burgosur pa thyer ndonje ligj apo kryer ndonje krim bazuar ne ligjet e kushtetutes Greke. Sa me shum pjesmarrese te kete peticioni,aq me i larte eshte zeri yne sepse "te bashkuar jemi me te forte" !!!!

Today: Bledar is counting on you

Bledar Shena needs your help with “Ministry of Foreign Affairs Albania: Te Lirohen Ushtaret Shqiptare ne Greqi arrestuar per simbolin e Shqiponjes!!”. Join Bledar and 1,866 supporters today.