Emërimi i institutit te mjekësisë së punës në Gjakovë: Dr. Rifat Lila

Emërimi i institutit te mjekësisë së punës në Gjakovë: Dr. Rifat Lila

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Ilir Vezvesja started this petition to Ministria e Shëndetsisë, and

Në festim, nderim dhe mirënjohje ndaj punës dhe veprës së Dr. Rifat Lila në krijimin, përkrahjen, përkujdesin dhe ndihmën dhënë për mjekësinë e punës, dëshirojmë të emërojmë institutin e mjekësisë se punës me emrin e tij.

Të krijohet një fondacion për bursën Dr.Rifat Lila në endokrinologji në kujtim të tij.

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!