TE mbrojme kanionet e Nivices dhe zonen e Kurveleshit nga Hec-et

0 have signed. Let’s get to 7,500!


Duhet te ndihmojm ne ndalimin e  ndertimit te hidrocentraleve ne kanionet e Nivices e Zonen e Kurveleshit. Kjo eshte nje zone me vlera te larta natyrore dhe ku ndodhet nje nga ujvarat me te larta ne Europe. Zona e Kurveleshit per momentin po merr nje zhvillim ne aspektin e turizmit malor e ne kete forme ndihmon qe ky lloj turizmi ti jap zhvillim edhe zones se fshatrave malore te jugut.Today: Anxhelika is counting on you

Anxhelika Hodo needs your help with “Ministria e Mjedisit e Turizmit: TE mbrojme kanionet e Nivices dhe zonen e Kurveleshit nga Hec-et”. Join Anxhelika and 6,493 supporters today.