Petition Closed

Shpallja monument kulture e zbulimeve arkeologjike tek projekti 'Veliera' në Durrës

This petition had 1,812 supporters


SHKELJET:
1. Ndërtim në Zonën Arkeologjike A - E NDALUAR!
2. Strukturat prej betoni dhe çeliku, mbi 3 metra të larta dhe të ngulura nëntokë - TË NDALUARA!
3. Ngritja e themeleve mbi strukturat arkeologjike - FAKT!


Është shpuar me sondë dhe derdhur beton midis mureve dhe varreve të zbuluara!!!

Ju lutemi firmoseni dhe vijoni ta shpërndani peticionin për shpalljen monument kulture të zbulimeve arkeologjike tek “Veliera”!
Ky peticion do t’i dërgohet: Ministrisë së Kulturës.

Për dijeni: Institutit të Monumenteve të Kulturës, Këshillit Kombëtar të Arkeologjisë dhe Drejtorisë Rajonale të Kulturës Kombëtare Durrës.

#aktivperdurresin #peticion #Albania #DurresToday: Leandro is counting on you

Leandro Voci needs your help with “Ministria e Kulturës: Shpallja monument kulture e zbulimeve arkeologjike tek projekti 'Veliera' në Durrës”. Join Leandro and 1,811 supporters today.