Te kthehet mesimi me turne per gjimnazet

Te kthehet mesimi me turne per gjimnazet

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Tirona jone started this petition to Ministria e Arsimit

Nuk eshte aspak normale qe ne nje periudh pandemie te kthehet mesimi normal.Klasat jane shume te vogla dhe te gjithe jemi te rrezikuar ndaj infektimit.Mungesa e pushimit dhe rikthimi i oreve te gjata ndikojn negativisht ne shendetin mendor te secilit prej nesh. Meqe mesimi me turne u ngrit si problem nga mamate qe kane femijet me 9-vjecare ateher te rikthehet mesimi me turne per gjimnazet.

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!