Thuaj "Jo" mesimit me turne ne shkolla

Thuaj "Jo" mesimit me turne ne shkolla

0 have signed. Let’s get to 7,500!
At 7,500 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!

Parents Power started this petition to Ministria e Arsimit Rinise dhe Sporteve

Femijet kane nevoje t'i kthehen normalitetit. Mesimi me turne dhe orar te shkurtuar nuk eshte i pershtatshem per edukimin e vazhdueshem. Ky proces nuk ka rezultuar efektiv dhe eshte vit i trete qe po aplikohet duke shkaktuar lodhje te femijet dhe mesuesit. 

Nderkohe qe ne gjithe fushat e tjera , jeta vazhdon normalisht, perse duhet te aplikohen masa te shtuara vetem ne shkolla? Femijet kane risk minimal dhe mesuesit shumica jane imunizuar ose vaksinuar.

I bejme thirrje minstrise te rishikoje vendimin dhe t'i kthehemi normalitetit.

0 have signed. Let’s get to 7,500!
At 7,500 signatures, this petition is more likely to get a reaction from the decision maker!