Mesimi praktik i notit ne Shkolla Fillore

Mesimi praktik i notit ne Shkolla Fillore

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 500.
Bei 500 Unterschriften wird die Petition mit höherer Wahrscheinlichkeit in den Empfehlungen gelistet!

Laura Ibishi hat diese Petition an Ministria e Arsimit, Prishtinë und gestartet.

Sot kemi marr lajmin qe nje vajze 13 vjeqare u mbyt ne nje pishin, ku ishte 1,80 metra thell.Para dy jave u mbyten dy femije, njeri 9 vjeqar dhe tjetri 10 vjeqar ne nje liqen artificial ne Millosheve. E mos ti permendim te gjitha rastet qe ndodhin, ku sa e sa femije mbyten ne uj pershkak te paaftesive te notit.Noti esht sporti me i rendesishem qe njeriu duke filluar nga mosha femijerore duhet te dij.Esht shum e rendsishme qe te gjith femijet ta ken mundesin qe te mesojn notin, e per ket duhet te ken pergjegjsin shkollat fillore.Ju lutem nenshkruani peticionin dhe beni kerkesen ne Ministrin e Arsimit qe institucionet ta fusin notin ne planin arsimor, si dhe gjithashtu te Ministria e Infrastruktures per ndertimin e pishinave publike ne cdo qytet. Keshtu nuk do te ndodheshin kaq shum aksidente ne uj

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 500.
Bei 500 Unterschriften wird die Petition mit höherer Wahrscheinlichkeit in den Empfehlungen gelistet!