Mesimi praktik i notit ne Shkolla Fillore

Reasons for signing

See why other supporters are signing, why this petition is important to them, and share your reason for signing (this will mean a lot to the starter of the petition).

Thanks for adding your voice.

Nora Dreshaj
1 year ago
Es Notwendig ist.

Thanks for adding your voice.

Ilir Vezvesja
1 year ago
I also agree with this petition

Thanks for adding your voice.

Albulena Kita
1 year ago
Jame e pajtimit, qe femijet ta mesojne notin ne shkolla!

Thanks for adding your voice.

Anita Imeri
1 year ago
Big yes! It's vital!

Thanks for adding your voice.

Filloreta Vukshinaj
1 year ago
Nese sporti i notit do te perfshihet ne sistemin arsimor si lende obligative duke filluar qe nga edukimi parashkollor padyshim qe nje gje e tille do te ndihmonte qe femijet e vendit ton te jene te shkathet ne uje .

Thanks for adding your voice.

Tringa Berisha
1 year ago
Une mendoj qe qellimi i keti peticioni eshte mjafte i qendrueshem dhe shume korrekt, por gjithashtu edhe i nevojshe.

Thanks for adding your voice.

Gezim Abdullahu
1 year ago
‍♂️  蘿

Thanks for adding your voice.

Diellza Musmurati
1 year ago
It is necessary to learn swimming

Thanks for adding your voice.

Blend Sahiti
1 year ago
It’s good for childrens!

Thanks for adding your voice.

Lirigzon Asllani
1 year ago
Eshte nje gje shume elementare, ne duhet te jua mesojme femijeve tane.