Victory

Te rishikojne tekstet e librave shkollore. Te ndeshkojne pergjegjesit.

This petition made change with 35 supporters!


Tekstet e librave shkollore kane nevoje urgjente per rishikim. Shkas u be zbulimi i teksit "Shkumesi Magjik" ne librin e Leximit, i cili sugjeron se perdorimi i shkumesit te tretur ne uje stimulon temperaturen te femijet dhe sugjestionon perdorimin e tij. Ky tekst eshte i demshem deri edhe fatal per femijet tane. Si ky tekst ka me dhjetra ne  librat shkollore. Duam qe te rishikohen dhe pergjegjesit te mbajne pergjegjesi me emer dhe mbiemer. 

Nje firme virtuale eshte nje menyre per te shprehur shqetesimin por edhe per te vene nen presion ata qe na qeverisin per ta bere punen e tyre me pergjegjesi.Today: Besjan is counting on you

Besjan Pesha needs your help with “Ministria e Arsimit dhe Sportit: Te rishikojne tekstet e librave shkollore. Te ndeshkojne pergjegjesit.”. Join Besjan and 34 supporters today.