Po Kamerave te Sigurise ne Kopshte/Cerdhe

0 have signed. Let’s get to 2,500!

Te dashur prinder, ju drejtohem ju duke e ditur se askush tjeter me shume se ju nuk e ka perzemer sigurine e femijes suaj. Po filloj kete peticion duke ju kerkuar t'i bashkoheni nismes qe cdo Kopshti/Cerdhe ne Shqiperi t'i instalohen ne ambjentet e tyre kamera ne menyre qe te mund te kemi gjithmone nen kontroll femijet tane. Duke qene se shume episode te koheve te fundit ne Shqiperi, tregojne per sjellje aspak njerezore nga stafi i ketyre kopshteve/cerdheve, ju ftoj te krijojme mundesine e parandalimit te cdo rreziku nga fenomene te tilla te cilat shkaktojne probleme te medha dhe te pakthyeshme psiko - fizike tek femijet tane. Cdo firme e juaja eshte nje hap me shume per sigurine e femijeve tane! I shtoj ketij peticioni, edhe institutet, pensionet e te moshuarve, qendrat e asistences sociale, trajtimit dhe kurimit te personave me aftesi te kufizuara dhe jetimoret per te parandaluar cdo rast dhune ndaj individeve te pafat dhe te pafuqishem per t'u mbrojtur per shkak te moshes, problemeve fizike, mendore apo per shkak te mungeses se perkrahjes sociale.

Today: Gerta is counting on you

Gerta Mezini needs your help with “Ministria e Arsimit dhe Sportit: Po Kamerave te Sigurise ne Kopshte/Cerdhe”. Join Gerta and 1,816 supporters today.