Anulimi i testit te arritshmerise per klaset e 9-ta

Anulimi i testit te arritshmerise per klaset e 9-ta

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Prinderit: E nxenesve te klaseve te 9-ta started this petition to Ministria e Arsimit and

Kerkojme anulimin e testit te arritshmerise per femijet tane ngaqe mbajtja e mesimit online do te ndikoj qe testi te dale me rezultat shume te ulet. Ne kushtet ne te cilat eshte zhvilluar mesimi keto dy vite, e kane bere te pamundur pergatitjen e nxenesve per kete test perfundimtar dhe mendojme se rezultati i treguar ne fund do te ndikoje negativisht ne psikologjine e femijeve. 

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!