PETICION PËR MBYLLJEN E TRANSMETIMIT TË EMISIONIT "ITS MY LOVE"

PETICION PËR MBYLLJEN E TRANSMETIMIT TË EMISIONIT "ITS MY LOVE"

21 have signed. Let’s get to 25!
Started
Petition to
Ministri i Punëve të Brendshme, z. Xhelal Sveçla and

Why this petition matters

Started by Kushtrim Rexhepi

PETICION PËR MBYLLJEN E TRANSMETIMIT TË EMISIONIT "IT'S MY LOVE"

-Transmetimi i emisonit "It's My Love" ne Televizionin "First Channel" është bër jo i dëshirueshëm si dhe i bezdishëm jo i pelqyer ndaj publikut. Kohëve të fundit ka pasur kacafytje, sharje si dhe rrahje para kamerave, ndersa moderatori Valon Maloku, nuk ka nderhyr deri sa është detyruar që emisioni të shkojë në marketing.

Moderatori Valon Maloku apo sic njihet ndryshe "Vala-Mala", duhet që të jap llogari për mos-respektimin e transmetimit të emisionit të cilin e udhëheq ai vet personalisht, emision i cili është pothuajse si "Kopshti Zoologjik në Kosovë", andaj duhet të mbyllet sa më parë.

Ankes Ndaj Ministrave si dhe Kryeministrit Albin Kurtit:

Ne si qytetar/e të Republikës të Kosovës jemi për mbylljen e menjëhershme të emisionin "It's My Love" si dhe të hetohet Valon Maloku për mos-përgjegjësin që duhet ta ket ndaj publikut si moderator.

Andaj ju bej thirrje që të nënshkruani peticionin për mbylljen e menjëhershëm të transmetimit të emisionit "It's My Love". Dhe ti parandalojm me ligj transmetimet e pa dëshiruar për publikun.

 

 

21 have signed. Let’s get to 25!