Te rikthehen orët e shkurtuara në gjimnazin “Sami Frashëri”

Te rikthehen orët e shkurtuara në gjimnazin “Sami Frashëri”

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
edit 123 started this petition to Ministra e Arsimit

Duke marrë parasysh se gjimnazi “Sami Frashëri” nuk ka nje godinë aktuale dhe mësimin e zhvillon në gjimnazin “Andon Z. Çajupi” ,orët nuk mund të zhvillohen 90 minutëshe. Problemi kryesor është koha për të arritur në shkollë . Nxënësve të shkollës “Sami Frasheri” ju duhet te pakten 25 minuta per te arritur ne shkolle . Duke i bere oret 90 minuta nxenesit do te kene nje kohe shume te limituar per tu pergatitur pasi rreth 1 ore do te jete koha e vajtjes dhe kthimit nga shkolla . Keshtu nisja nga shtepia qe ne oren 1 dhe kthimi afersisht ne oren 7 do te ngushtonte vertet mundesine per te mesuar dhe kryer te gjithe angazhimet e dites pasardhese. Ne kerkojme qe oret te behen 70 minutëshe ne mënyre qe te gjithe nxenesit te mos mbingarkohen dhe te kenë kohën e mjaftueshme për pushim mbas shkolle dhe per pergatitje .

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!