Solicităm dovezile pandemiei COVID-19 si condamnarea pentru Genocid a oficialilor României

0 have signed. Let’s get to 2,500!

Solicităm Ministerului Sănătății prezentarea opiniei publice în mod transparent și fără echivoc a dovezilor care stau la baza pandemiei COVID-19 în România precum și a actului în baza căruia pandemia de COVID-19 a fost declarată în România.
 1. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și lipsit de echivoc a informațiilor științifice care să ateste că virusul COVID-19 a fost izolat și identificat în mod corect, respectând pașii și standardele curente din domeniul epidemiologic.
 2. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și lipsit de echivoc, a informațiilor științifice care stau la baza testelor folosite pentru diagnosticarea cu COVID-19, care să includă dovezi referitoare la faptul că ele identifică noul coronavirus precum și date despre ratele de succes/eșec la diagnostic. Dat fiind că testarea pozitivă cu COVID-19 are implicații sociale directe și poate chiar penale, orice lipsă de acuratețe în aceste teste poate duce la drame umane ireversibile.
3. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și lipsit de echivoc, a dovezilor care stau la baza statisticilor oficiale de coronavirus, respectând intimitatea famililor implicate. Cerem în mod special clarificarea modului de raportare a cazurilor cu comorbidități drept decese de COVID-19. Cum a fost stabilită cauza finală a morții, drept COVID-19?
4. Începerea de urgență a procedurilor de autopsiere a cazurilor de decese suspecte de COVID-19, cu respectarea măsurilor de siguranță, pentru identificarea cauzelor reale ale deceselor.
5. Încetarea presiunilor la adresa medicilor, în ce privește comunicarea despre și diagnosticarea COVID-19.
6. Reînceperea tratamentelor bolnavilor cronici și gestionarea urgențelor medicale într-un mod care să nu le pună viața în pericol, sub pretextul ”apărării de infecția cu COVID-19”. Este absurd și inuman să avem cazuri de pacienți lăsați să moară cu zile sub pretextul unei pandemii/epidemii cu statistici incerte și chestionabile.
7.  Prezentarea actului normativ (în speță, Ordinul Ministrului Sănătății) în baza căruia pandemia de COVID-19 a fost declarată în România. În conformitate cu art.63 din Constituția OMS, statele membre au obligația comunicării către Adunarea Legislativa a actului normativ de declarare a pandemiei și a setului de legi adoptat cu privire la starea de pandemie, după adoptarea, în condițiile legi, în legislația interna a statelor membre.
8. Anularea tuturor acordurilor semnate de România cu Organizația Mondială a Sănătății și ieșirea de sub aria ei de influentă.

Solicităm Procurorului General al Înaltei Curți de Casație și Justiție a României să dispună de anchetarea și judecarea Președintelui, a membrilor Guvernului și a Președinților Camerei Deputaților și Senatului, dar și a Secretarului de Stat, Raed Arafat, a domnului Streinu Cercel, primul președinte al comisiei strategice COVID-19, a domnului Alexandru Rafila, reprezentant OMS în Romania, a domnului Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, care au aprobat și impus decretele stării de urgență și de alertă precum și OUG-urile emise începând cu 16 martie și până în prezent, pentru Genocid.
1. Decretele și OUG-urile din starea de urgență și starea de alertă au generat daune economice, sociale și umane ireversibile rezultând în subminarea economiei naționale, degradarea condițiilor de viață și de sănătate a populației. Măsurile impuse în baza declarării pandemiei de COVID-19 au avut și continuă să aibă un impact covârșitor asupra cetățenilor din România. Le sunt afectate drepturile fundamentale, accesul la servicii de sănătate, liberă circulație și viață privată. În contextul pandemiei, situația financiară a cetățenilor s-a degradat considerabil, mulți pierzându-și locurile de muncă și ajungând la un mod de viață precar. Ca o consecință a măsurilor impuse, bolnavii cronici nu au avut acces la servicii medicale, unii pierzându-și chiar viața din acest motiv.
Așadar, cerem anchetarea și judecarea pentru Genocid a tuturor făptuitorilor care au încălcat legile și constituția prin instituirea decretului stării de urgență, a stării de alertă și a tuturor măsurilor ulterioare acestora, cu complicitatea Parlamentului.
2. Anularea de urgență a tuturor măsurilor abuzive, neconstituționale și fără temei, instituite începând cu 16 martie 2020 și până în prezent.
Argumentația tuturor amendamentelor din această petiție poate consultată în detaliu aici.