Petición cerrada

Director al Institutului Limbii Române - Corina Chertes!

Esta petición ha conseguido 140 firmas

Doamna Corina Chertes este cea care a iniţiat, susţinut, coordonat şi condus, timp de un deceniu, proiectul de Limbă, Cultură si Civilizaţie Românească, proiect început în Spania şi Italia şi extins, ulterior, în alte trei ţări europene (Belgia, Irlanda, Marea Britanie şi Portugalia). A deschis zeci de lectorate de limba română în toate colţurile lumii. A avut o relaţie de profesionalism şi empatie cu angajaţii instituţiei pe care a condus-o. A participat la întruniri internaţionale cu autorităţile statelor în care se derulează programul de învăţare a limbii române sau în alte state în care s-au deschis lectorate de limba română, soluţionând în mod favorabil, multe petiţii formulate de profesorii implicaţi în predarea limbii române. De aceea, având în vedere implicarea, profesionalismul, eforturile depuse şi rezultatele vizibile ale cursurilor de limba română, considerăm că este îndreptăţită să ocupe, în continuare, funcţia de director al Institutului Limbii Române.

Hoy: Profesorii de LCCR cuenta con tu ayuda

Profesorii de LCCR Tarile Europei necesita tu ayuda con esta petición «Ministerul Educatiei din România: Director al Institutului Limbii Române - Corina Chertes!». Únete a Profesorii de LCCR y 139 personas que ya han firmado.