Domnule Ministru

Domnule Ministru

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Dorin Gafu started this petition to Ministerul Afacerilor Externe

               Domnule Ministru,

   In ultimii ani  serviciile si activitatile consulare ale Consulatului, in relatiile cu comunitatea romaneasca atit din orasul Toronto cit si din alte zone ale Provinciei Ontario au fost la un nivel foarte ridicat, relationarea reprezentantilor Consulatului cu cea mai numeroasa comunitate din Canada a fost facuta la un nivel profesional nu numai prin aplicarea deontologiei profesionale specifice , dar si prin tratarea fiecarui caz , considerind particularitatile   individuale.

  Noi consideram oportun sa va aducem la cunostinta faptul ca serviciile Consulare in ultimii 7 ani au fost mai mult decit appreciate, in special prin prezenta si implicarea familiei Chitu.

  Familia Chitu s-a implicat atit profesional cit si emotional la evenimentele petrecute in sanul comunitatii noaste.

   Prin relocarea acestora in alte misiuni Consulare, implicit prin desconsiderarea necesitatilor complexe de ordin Consular la Toronto, indrumarea si identificarea operativa a celor mai bune solutii , cetatenii de origine romana , se considera privati  de a beneficia incontinuare de mentinerea acestor servicii pe care noi romanii le-am avut pentru prima oara in istoria Consulatului Roman din Toronto.

   Vrem sa mentionam faptul ca in trecut reprezentantii Romaniei la Consulatul din Toronto nu au dat dovada de professionalism, compasiune si nici intelegere pentru situatiile particulare aparute dupa Decembrie 1989.

   Am dori sa aveti in vedere faptul ca nu dorim sa ne implicam in actitvitatea Ministerului de Externe pe care il conduceti cu dedicatie si onoare, insa consideram ca fiind binevenit sa va aducem la cunostinta urmatoarele:

 -Bogdan Chitu si Felicia Chitu s-au implicat cu mult devotament, daruire si dedicatie  Serviciilor Consulare,  Activitatilor Culturale, participarea la multiple activitati de Ordin Religios, pregatirea Zilei Nationale la un nivel superior, cit si organizarea , Alegerilor Prezidentiale, Guvernamentale, Parlamentare, etc.

 

-Prezenta lor a fost mai mult decit apreciata public de catre reprezentantii Episcopiei Roamne , membrii Clerului Bisericesc din Canada, ai Asociatiilor AREC, ORCA, ORCAYOUTH, CAMPUL ROMANESC, TV-ONTARIO, presa scrisa

Agenda Romaneasca , Observatorul, inclusiv reprezentanti individuali conform Listei atasate.

 

 

   Fata de cele prezentate mai sus va rugam sa luati in consideratie dorinta noastra de a pastra incontinuare prezenta lui Bogdan Chitu la Consulatul Romaniei din Toronto, Ontario, Canada.

 

  Cu apreciere si mare speranta fata de faptul ca aveti ingaduinta sa considerati solicitarea noastra ,  va multumim anticipat pentru timpul acordat si intelegerea Dumneavoastra.

 

0 have signed. Let’s get to 500!
At 500 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!