Petition Closed

This petition had 730 supporters

To support solutions for waste management in Indonesia the new generation has to learn about Reduce, Reuse, Recycle and Bank Sampah. Dear Mr. President: can you please introduce the Green Indonesia program in the national curriculum for primary schools ?

Mohon sertakan program Indonesia Hijau dalam kurikulum nasional untuk tingkat sekolah dasar dan mohon dukungannya atas solusi-solusi untuk manajemen sampah di Indonesia, generasi baru perlu mempelajari tentang (cara) Mengurangi, Menggunakan Kembali, Mendaur Ulang (sampah) dan Bank Sampah. Yang saya Hormati Bapak Presiden : Dapatkah bapak memperkenalkan program Indonesia Hijau dalam kurikulum nasional untuk tingkat sekolah dasar?

Teacher Activity Guide: http://issuu.com/happygreenworld/docs/panduan_kegiatan

Student Book: http://issuu.com/happygreenworld/docs/buku_20anak-anak

Please help support Goal 7 of the Millennium Goals: ENSURE ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY

The kids are the future !

Today: Petra is counting on you

Petra Houweling needs your help with “Minister of Education: Please include Green Indonesia program in the national primary school curriculum - Mohon sertakan program Indonesia Hijau dalam kurikulum nasional untuk tingkat sekolah dasar”. Join Petra and 729 supporters today.